skip to Main Content
26610 80444 joy.cruises@yahoo.com

Παξοί – ένα από 20 ομορφότερα νησιά του κόσμου. Οι διακοπές σας στην Κέρκυρα δεν θα είναι ολοκληρωμένες αν δεν πραγματοποιήσετε μια ημερήσια εκδρομή σε δυο από τα πιο φημισμένα νησιά του κόσμου, τα οποία βρίσκονται στο Ιόνιο – Παξούς και Αντιπάξους .Τα νησιά αυτά συνεπαίρνουν τους επισκέπτες τους με τις δαντελωτές ακρογιαλιές, τους γραφικούς όρμους, τους καταπράσινους λόφους, τα εντυπωσιακά βράχια και τις μαγευτικές μπλε θαλάσσιες σπηλιές μέσα στα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά.

Η ημερήσια κρουαζιέρα μας ξεκινά από το λιμάνι της Κέρκυρας με το καινούριο πλοίο της εταιρείας μας ZANADU. Καθώς πλέουμε νότια της Κέρκυρας βλέπετε τον όρμο τις Γαρiτσας, το παλάτι “Mon Repo” γενέτειρα του πρίγκιπα Φιλίππου της Αγγλίας, το Ποντικονήσι, τις τουριστικές περιοχές Πέραμα, Μπενίτσες, το χωριό Γαστούρι, στο οποίο βρίσκεται το Αχίλλειο, ανάκτορο της Αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, όπως επίσης και το Νότιο ακρωτήριο της Κέρκυρας τον Ασπρόκαβο.

Καθώς προσεγγίζουμε το κανάλι μεταξύ Κέρκυρας και Παξών οι πρώτες εντυπώσεις ξεπερνούν κάθε προσδοκία . Η εικόνα του λιμανιού με το στενό κανάλι ανάμεσα στους Παξούς και το νησάκι του Αγίου Νικόλαου είναι από τις ομορφότερες στο Ιόνιο. Ο μύθος αναφέρει ότι ο Ποσειδώνας χτύπησε δυνατά με την τρίαινά του το νότιο τμήμα της Κέρκυρας χωρίζοντάς το σε δυο μέρη. Δημιούργησε με τον τρόπο αυτό το νησί των Παξών και συγχρόνως μια ειδυλλιακή φωλιά για την αγαπημένη του Αμφιτρίτη.

Ο πρώτος προορισμός της κρουαζιέρας μας είναι το νησί των Παξών. Εδώ θα έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας να περιηγηθείτε στα στενά σοκάκια του νησιού, να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα το νησάκι του Αγίου Νικόλαου, τις απέναντι ακτές της Ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς και τα νερά του ρομαντικού καναλιού. Όσοι από εσάς θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα το ερωτικό καταφύγιο του Ποσειδώνα –τους Παξούς, σας δίνουμε την ευκαιρία να ακολουθήσετε την καταπληκτική, προαιρετική, εκδρομή με λεωφορείο, το οποίο θα σας ταξιδέψει σε όλο το νησί μαζί με τον ξεναγό μας. Στη διαδρομή σας θα συναντήσετε τον όρμο του Λογγού με το μικρό λιμάνι αγκαλιασμένο από τα πρόσχαρα νησιώτικα σπίτια, καθώς και τη Λάκκα (το βορειότερο άκρο του νησιού) όπου είναι χωμένη σε έναν εντυπωσιακό βαθύ και αμμώδη κόλπο. Μετά από την γνωριμία σας με το νησί των Παξών η όποια θα σας μείνει αξέχαστη η κρουαζιέρα μας συνεχίζει στον επόμενο προορισμό που είναι η απόκρημνη με κατακόρυφους γκρεμούς και θαλάσσιες σπηλιές (ΜΠΛΕ ΣΠΗΛΙΕΣ).Το καράβι εισέρχεται επιβλητικά και εντυπωσιακά μέσα στη σπηλιά όπου η εναλλαγή των νερών από μπλε ανοιχτό στο βαθύ τουρκουάζ και σμαραγδί θα σας εντυπωσιάσει. Μετά από αυτή την μοναδική εμπειρία και ομορφιά που θα σας μείνει χαραγμένη στην μνήμη. ο επόμενος προορισμός θα είναι το μαγευτικό νησί των Αντιπάξων με τις εξωτικές παραλίες που συγκρίνονται με εκείνες της Καραϊβικής. Θα φτάσουμε στην παράλια των Αντιπάξων όπου θα έχετε χρόνο ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2 ΩΡΕΣ για να κολυμπήσετε στις ασπρόχρυσες αμμώδεις παράλιες με τα κρυστάλλινα νερά .Μετά από την απόλυτη ευχαρίστηση των μαγευτικών νερών στην παραλία των Αντιπάξων ,η κρουαζιέρα μας επιστρέφει στην Κέρκυρα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδίου μπορείτε να απολαύσετε ανέμελα την ηλιοθεραπεία σας πίνοντας έναν καφέ, να φάτε, ή να δροσιστείτε με ένα αναψυκτικό το όποιο μπορείτε να βρείτε στα πλοία μας. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στα πλοία μας, και η ημερήσια κρουαζιέρα μας στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ του Ιονίου, είμαστε σίγουροι ότι θα σας μείνει αξέχαστη για μια ζωή.

Back To Top