skip to Main Content
26610 80444 joy.cruises@yahoo.com

Όσοι επιθυμείτε να απολαύσετε μια ξεχωριστή ημερήσια εκδρομή -κρουαζιέρα στην ενδοχώρα της Ηπείρου (απέναντι από το Κάβο) με μαγευτικές τοποθεσίες, φανταστικές παράλιες, θαλάσσιες σπηλιές και πολλά νησάκια, σας δίνουμε την δυνατότητα να επισκεφτείτε αυτά τα καταπληκτικά & πανέμορφα.

Αναχωρώντας από το λιμάνι της Κέρκυρας θα έχετε τη μοναδική θέα της παλιάς πόλης, το Βασιλικό Παλάτι και τα δυο Ενετικά φρούρια. Κατευθυνόμενοι νότια της Κέρκυρας μπορείτε να δείτε το Κανόνι και το Παλάτι Mon Repo όπου γεννήθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος της Αγγλίας.

Στη συνέχεια το πλοίο μας θα κατευθυνθεί νοτιοανατολικά και θα περάσουμε παράλληλα από την Ηγουμενίτσα, πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας και το τρίτο, σε μέγεθος, διεθνές λιμάνι στην Ελλάδα.

Σύντομα θα φτάσουμε στο παραδοσιακό χωριό μαρίνα Πλαταριάς που φιλοξενεί πολλά σκάφη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να περπατήσετε κατά μήκος του όμορφου, γραφικού χωριού, να επισκεφτείτε καταστήματα με σουβενίρ ή να πιείτε ούζο σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεία κάτω από τη σκιά των δέντρων.

Αφήνοντας την όμορφη εικόνα της Πλαταριάς το πλοίο μας συνεχίζει για έναν από τους ωραιότερους θαλάσσιους κόλπους της Ελλάδας, το BLUE LAGOON, όπου γυρίστηκε και η διάσημη ταινία. Πολλοί ιστορικοί λένε ότι στο μεσαίωνα, Άραβες πειρατές, έδεναν τα πλοία τους σε αυτό τον κόλπο γιατί ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα τους μέρη .Θα μείνουμε σε αυτό τον κόλπο αρκετά, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα εξωτικά γαλαζοπράσινα νερά ή να κάνετε κατάδυση. Εδώ θα απολαύσετε και το φαγητό στο πλοίο μας, το οποίο περιλαμβάνεται στην τιμή της εκδρομής όπως επίσης να δροσιστείτε με ένα αναψυκτικό ή να πιείτε έναν καφέ, που θα βρείτε στο μπαρ του πλοίου μας.

Μετά από την απόλυτη ευχαρίστηση του μπάνιου στα νερά του κόλπου Βlue Lagoon, που θα σας μείνει αξέχαστη, το πλοίο μας κατευθύνεται προς το μαγευτικό σπήλαιο των Συβότων. Στο σπήλαιο αυτό, κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, κρύβονταν αρκετά ελληνικά, πολεμικά, υποβρύχια.

Ο επόμενος προορισμός της εκδρομής μας είναι το γραφικό λιμάνι Σύβοτα που αποτελεί ιδανικό προορισμό για τον ταξιδιώτη. Είναι κτισμένο γύρω από ένα θαλάσσιο κόλπο στον οποίο σχηματίζονται μικρά νησάκια τύπου φιόρδ. Η εικόνα που παρουσιάζει είναι θαυμάσια και θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας. Θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στο πανέμορφο χωριό Σύβοτα που θα σας ενθουσιάσει με τον εκπληκτικό συνδυασμό του πράσινου του βουνού με το γαλάζιο της θάλασσας και την παραλία Μπέλλα Βράκα, η οποία έχει ιδιαίτερη ομορφιά καθώς συνδέει το νησί με την στεριά μέσω μιας λωρίδας άμμου. Στο δρόμο της επιστροφής θα πλεύσουμε γύρω από τα πανέμορφα, ιστορικά, νησάκια των Συβότων αγκαλιασμένα από τα εξωτικά καταγάλανα νερά. Καθώς πλησιάζουμε στην Κέρκυρα το πλοίο μας θα σταματήσει σε ένα καταπράσινο νησάκι, καταμεσής της θάλασσας, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Πρόκειται για το θρυλικό Ποντικονήσι, στην είσοδο της λιμνοθάλασσας, πάνω στο οποίο υπάρχει κτισμένο μοναστήρι που προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών κατά τους θερινούς μήνες. Σύμφωνα με το μύθο το Ποντικονήσι ήταν στην πραγματικότητα το καράβι του Οδυσσέα το οποίο κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας ο θεός Ποσειδώνας το μεταμόρφωσε στο καταπράσινο βράχο, όπως είναι σήμερα.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο πλοίο μας και είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε αυτήν την ξεχωριστή και μαγευτική ημερήσια κρουαζιέρα στα εξωτικά τοπία με τα πολλά νησάκια και τις καταγάλανες θάλασσες.

Back To Top